Pages

10 Kasım 2011 Perşembe

Canım Liselilerim ve Moda'daki Beppe Pizzeria

Canımdan çok sevdiğim, kardeşlerim gibi gördüğüm 4 kişiden oluşan bir lise arkadaşı grubum var. ve canım liselilerim ile bayramların son günü buluşmalarımız meşhurdur. Eskiden beri bayramın ilk günlerini ailelere ayırır son gününü de birbirimize ayırır, yeni yerler keşfederiz....

Geçen Kurban Bayramında bir arkadaşım ilk defa araba kullanmış ve bizi Viaport'a götürmüştü :) Bu Kurban Bayramının 4. günü ise Moda'ya, Beppe isimli bir pizzacıya gittik... Tek kelime ile süper bir Pizzacı. Yolu Moda'ya düşenler mutlaka buraya uğrayın. Hatta bence yolunuzu Moda'ya düşürüp bu Pizzacı'ya uğrayın sonra da Ali Usta'nın dondurmasını  tadın derim ben :)

Beppe Pizza ufacık bir yer aslında ama servisi yapan kişilerin cana yakınlığı kendinizi evinizdeymiş gibi hissettiriyor. Çok çeşitli pizzaları olduğu gibi kendi pizzanızı kendiniz de oluşturabiliyorsunuz. Ben son zamanlarda pizza ve rokayı çok yakıştırdığım için biftek, közde biber, kekik, hellim li bir pizza sipariş edip üzerine de roka ilave etmelerini istedim. Çok çok lezzetli idi. Diğer 2 arkadaşım da benimkine benzer bir tercih yaptı. Ama bir arkadaşım ananaslı bir tercih yaptı. Gayet başarılı bir tercihti. Roka konusunda da önyargılı idim, sonradan çok hoşuma gitti. Bir dahaki sefere de ananas ın olduğu bir karışım deneyeceğim. Beğeneceğimi düşünüyorum....

Biz pizza yedik o yüzden pizzalarini methedip durdum. Ama menüsünde başka başka tatlar da var. Denemek lazım. Kapalı pizzaları var mesela, onu çok merak ediyorum.

Daha detaylı bilgi için we adresi şöyle: http://www.beppe.com.tr/default.asp

Afiyetler olsun hepimize, yeni yeni keşiflerde görüşmek üzere....

5 yorum:

gülümse dedi ki...

ayyyyy bayılırım pizzaya!üstelik bugün de pizza yedim bilio musun:)))aklıma yazdım beppeyi:))

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

gece gece canım yine pizza çekti :D

pembe mor alg dedi ki...

afiyet şeker olsun;)

sarımutfak-hande dedi ki...

pizzayı bende severim buraya gitmem lazım :)))

Yasmin dedi ki...

Kesinlikle gidin görün tadın derim başka da birşey demem...
Servis yapan amca ve teyze (karı koca olabilirler) çok tatlı, arada gelip gelip var mı bi yaramazlık, mutlu muyuz falan diye soruyor... Sanki annem ve babam gibi, güzel olmuş mu, doydun mu, başka birşey ister misin de diyecek gibi geliyor :))