Pages

30 Ekim 2011 Pazar

29 Ekim'in Anlamlı Alışverişi


Yukarıda resimini gördüğünüz Atatürk çiçeği 29 Ekim gibi anlamlı bir günde Bauhause'dan alınmıştır.

Anneanneme bugün bayram ziyaretine gideceğimiz için çiçek alalım dedik. Yolumuzun üzerindeki Bauhause'a uğradık. Anneanneme kırmızı-bordo bir kasımpatı aldık. Kendisi çiçekli ve de çok renkli çiçekleri sevdiği için. Hoş herşeyin bol renkli olanlarını sever anneannem. Aslında birgün anneannemle ilgili bir post yazayım size. Kendisi benden bile daha gençtir :))

Bauhause'dan içeri girer girmez Ersin'le Atatürk çiçeğini gördük. Kırmızı olmasından ötürü Ersin'in extra ilgisini çekti.... Kırmızılı odamıza uygun olacak diye. Bir de Ersin'i çiçek konusunda durdurmam imkansız. Çiçekleri çok seviyor, Ziraat Mühendisi olmasından ötürü de hangi mevsimde hangi çiçek olur, nasıl sulanmalı vs. hepsini de biliyor. 2,5 senelik evliliğimizde ya 1 ya da 2 kere çiçek sulamışımdır, kimini limonlu suyla kimini tuzlu suyla suladığı için ben karıştırırım falan neme lazım. :) Ben sadece konuşurum çiçeklerimizle.

Neyse efendim, aldık çiçeklerimizi evimize geldik. Koyduk Atatürk çiçeğimizi baş köşemize. Baktıkça baktıkça ne anlamlı bir günde aldık bu çiçeği diye geçirdik içimizden. Ne de güzel oldu değil mi? Güle güle büyütelimm... Solmasın, hep diri kalsın ilk günkü gibi inşallah...

Merak edenlere Bauhause'dan aldığımız Atatürk çiçeğinin fiyatı 5,85 tl'dir. İlgililere duyrulur...  

3 yorum:

GüzelGül dedi ki...

Ne güzel, genelde erkekler böyle seylerle ugrasmaz yada hic ilgilenmez ama sen sansliymissin :D kimbilir anneannen nasilda sevinmistr..
http://guzelgulozyigit.blogspot.com/

gülümse dedi ki...

inşallah hep canlı kalır tatlım

Yasmin dedi ki...

Valla bana kalsa o çiçekler ölür ki.. :))
Anneannem de bayıldı çiçeğe, odaki çiçeklerin de resimlerini çektim. Ayrı bir post yapacağım. Anneannem, hayatı ve de çiçekleri üzerine :)