Pages

17 Ocak 2012 Salı

H2O ve Kar üzerine....

Karlı bir Tuzla'dan merhabalar herkese....

Dün sabah kendi evimden soğuk ama gayet karsız bir şekilde çıkıp yolda ilerledikçe karla kaplı yerleri gördükçe şaşıra şaıra geldim iş yerime.... Gün boyunca eve gidememe, mahsur kalma korkusu da yaşamadım değil... :) Neyse sağsağlim eve ulaşmamla birlikte kar ve tipi bizim oralara da uğradı, hem de ne uğramak... Yerler 1 saat içinde bembeyaz oldu, hatta 2-3 saate de kar ayak bileği yüksekliğine gelmişti bile... Köprü trafiği, hatta Kadıköy Bostancı yönü trafiği de görülmeye değermiş ama kesinlikle yaşamaya değil.  :)

Tüm gece kar gözcülüğü yaptık Ersin'le. "Hala yağıyor mu?", "Aaaa o arabanın üzeri daha çok tutmuş, nereden geldi ki o?".... Hatta istatistiksel çalışmalarımız da vardı. "Burada böyle ise kimbilir daha yükseklerde kaç metreyi bulmuştur"lar, "Tuzla'da 50 cm olmuştur değil mi canım?"lar.

Böyle böyle yatma vaktini getirdik. Sabah uyanınca ilk iş camdan dışarı bakmak oldu. Evet kar yağmış, her yer beyaz bir örtü ile örtülmüştü. Şimdi sıra işe gidebilmekteydi. Valla o kısım da çok kolay oldu. Ara sokaklar hariç hiç bir yerde zorlanmadan geldik.

Ama o da neeee..... Şimdide buralarda kar yağıyorr.... :) Eh yağacak tabi. senede ya 1 ya da 2 defa geliyor İstanbul'a kar, varsın da yağsın değil mi??? Sizi bizim iş yerinin gözünden kar manzaraları ile başbaşa bırakıyorum.







Bu arada uzun zamandır yazamadım, hem yoğunluktan hem de internette başka başka işlerim olduğundan.... Umarım tez zamanda rahatlar, daha çok post yapma imkanı bulurum....

Dedimki mademki uzundur yazamadım, postumu yüzümüzü güldürecek şu karikatür ile bitireyim. Hem çok sevdiğim mesleğim kimya mühendisliğine ufacık bir dokundurma olsun, hem de ufacık bir tebebbüsle analım şu Haş iki O'yu :)))

Eğitim Şart.... :))

Sıcacık günler ve iyi haftalar dilerim....

8 yorum:

Gezgin Kız - Traveler Lady dedi ki...

kar'ikatür çok güzelmiş canım :)) kar da yani sağolsun istanbulu felç etti nasıl bir şehirde yaşıyorsak artık...

muhabbetsofrasi dedi ki...

İstanbulun bir ucu karlı bir ucu kara hasret demekki :)

bizim buralarda karın eseri yok :(

Nergiz GP dedi ki...

Merhaba,bloğunuzu çok beğendim. yazınız da karikatür de çok güzel. Zevkle izlemeye aldım. Güzel paylaşımlarda buluşmak üzere, sevgiler.

Yasmin dedi ki...

Çok teşekkür ederim Nergiz GP.

Hamide ve muhabbet sofrası; kar yağdı ve bitti, şöyle 1 hafta kalaydı ya yerlerde... Nerdeee o eski karlar :))

Nergiz GP dedi ki...

Merhaba, çok güzel yapmışsınız elinize sağlık, Bloğunuzu çok beğendim. Zevkle izlemeye aldım. Güzel paylaşımlarda buluşmak üzere, sevgiler.

tubitos dedi ki...

Aaa canim sen tuzlada misin yaaa tuzla dA o kadar cok dugun mekqni aradikki bilsem sana sorardiim

Yasmin dedi ki...

4 senedir Tuzla'dayım ama iş için. Dolayısıyla pek bir yerini bilmiyorum ama sorsaydım tanıdıklara sorar öğrenirdim senin için tabiki de....
Bundan sonra bir ihtiyacın olursa mutlaka haberleşelim canım...

tubitos dedi ki...

Çoktan tuttuk zaten yeri canım :) Çok teşekkürler